Ga naar de inhoud
Logo | Notaris Beugelink Kluitenberg

Het team

Ons team

Paul Kluitenberg | Notaris Kluitenberg

Mr Paul Kluitenberg

Paul Kluitenberg (1970) is opgegroeid in Buitenpost en onder meer bekend als de Rijdende Notaris in het programma van de Rijdende Rechter. Hij is al meer dan 15 jaar werkzaam in het notariaat en heeft ruime ervaring op het gebied van de zakelijke en particuliere woningmarkt. Na dienstbetrekkingen op een viertal notariskantoren in Groningen en Leeuwarden voelt het – zoals hij zelf aangeeft – “alsof hij weer is thuis gekomen”.

Atje de Boer | Notaris Klautenberg

Atje de Boer

Zij is sinds 2005 werkzaam op het kantoor van notaris Beugelink en begonnen in de functie van telefoniste/receptioniste en notarieel medewerkster. Inmiddels heeft zij het tweede jaar van de opleiding tot notarisklerk met succes afgerond.

Jaap Wijbenga | Notaris Kluitenberg

Jaap Wijbenga

In 1976 verbonden aan het kantoor en destijds eveneens bij een van de voorgangers van notaris Beugelink begonnen. De heer Wijbenga is thans werkzaam in de functie van notarisklerk en hij verricht alle taken op het gebied van het onroerend goed.

Ava Groenen | Notaris Kluitenberg

Ava Groenen

In 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit te Groningen in het Nederlands recht en in 1989 afgestudeerd in het Notarieel Recht. Na ruim 9 jaar werkzaam te zijn geweest als kandidaat-notaris bij een middelgroot notariskantoor te Zwolle, is zij sinds 1999 werkzaam op notariskantoor Beugelink als kandidaat-notaris en waarnemend notaris. Zij verricht uiteraard eveneens alle voorkomende notariële werkzaamheden.

Onze expertises

Relatie & Familie

Alles over samenwonen, partnerschap, trouwen en
uit elkaar gaan.

Huis & Hypotheek

Het kopen van een huis, verkopen van een huis, levering en financiering.

Schenken & Erven

Erfenissen, schenkingen, testamenten en vermogensoverdracht.

Ondernemen & Bedrijf

Oprichten van een Besloten Vennootschap (B.V.)

Vereniging & Stichting

Oprichten van een stichting
of vereniging en een handige checklist.